Nyföddfotografering

 


Den där allra första tiden med sitt barn är otroligt speciell! Äntligen har den älskade lilla bebisen som man väntat så på kommit till världen!
De små ljuden, bebis-doften, ögonen fulla av visdom, de pyttesmå tårna… fullständig perfektion!

 

En nyföddfotografering bokar man in redan som gravid då bebisen helst bara ska vara
4-14dagar gammal. Det är då bebisen sover som djupast och ligger i samma position som den har gjort i magen vilket ger bilder som visar just på den här första tiden i livet. Bokar man innan BF ser jag till att det finns tid i kalendern 2v innan, och 2v efter – för bebisar är ju inte sådär jättebra på att passa tider…
 
MEN, det är självklart aldrig för sent att fotografera sin bebis! Så skicka iväg en förfrågan även om bebis redan är född, finns det lediga tider är de här små prioriterade.
 

Fotograferingen tar 2-4timmar och är helt utan stress och krav. Det finns gott om tid för att mata, byta blöja och gosa – och för er som nyblivna föräldrar att njuta av en kopp kaffe/te och lite fika under tiden. Bebis kommer främst fotograferas inlindad, naken, eller i täckt blöja. Jag har massor med kläder, tyger och rekvisita vi kan använda oss av – eller om ni har något eget ni gärna fotograferar bebis i. Jag är utbildad inom nyföddfotografering och säkerhet vilket betyder att er bebis aldrig kommer poseras i obekväma eller farliga poser!

 

 
FOTOAVGIFT: 1.000kr 
 
INGÅR:  
-Planering av er fotografering
-Fotografering i 2-4timmar där fokus ligger på den nyfödda
-Lån av rekvisita
-Välj mellan studio, eller att fotograferas hemma hos er
 
Förstoringar, tavlor, album och digitala bildfiler tillkommer. Maila, eller fyll i kontaktformuläret för aktuell prislista

 

 

 
 

Bokning/intresseanmälan: Fyll i formuläret här nedan så hör jag av mig med lediga tider runt ditt BF!


BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Menu