Nyföddfotografering

Den där allra första tiden med sitt barn är otroligt speciell! Äntligen har den älskade lilla bebisen som man väntat så på kommit till världen!
De små ljuden, bebis-doften, ögonen fulla av visdom, de pyttesmå tårna… fullständig perfektion!

En nyföddfotografering bokar man in redan som gravid då bebisen helst bara ska vara 4-14dagar gammal. Det är då bebisen sover som djupast, inte riktigt har börjat sträcka ut sina leder och är sådär miniliten och underbar. Datumet vi bokar är preliminärt och kan justeras beroende när den lille behagar komma till världen och hur ni mår. Studion är varm, mysig och ombonad och ni föräldrar kan lugnt sitta och slappna av i soffan med lite fika medan jag tar hand om er bebis på bästa tänkbara vis.

Fotograferingen tar ca 1,5-3timmar och är helt utan stress och krav, det finns gott om tid för att mata, byta blöja och gosa! Tillsammans väljer vi färger, rekvisita och eventuella kläder som passar er personliga stil. Bilderna får ni se under en bildvisning ett par veckor senare och då får ni hjälp med att välja ut de bilderna som hjärtat bankar lite extra för och hur dessa kan leva med i era hem och er vardag. Studion är full av inspiration och alla produkter är handgjorda för högsta kvalité & hållbarhet, så att även barnet själv som vuxen kan ha behållning av bilderna…

PRISER

❤ Nyföddfotografering i studio       1.200kr
❤ Barnets första år          2.200kr
   (nyföddfotografering, när barnet kan sitta stadigt samt 1årsfotografering)

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Menu