Nyföddfotografering

Den där allra första tiden med sitt barn är otroligt speciell! Äntligen har den älskade lilla bebisen som man väntat så på kommit till världen!
De små ljuden, bebis-doften, ögonen fulla av visdom, de pyttesmå tårna… fullständig perfektion!

En nyföddfotografering bokar man in redan som gravid då bebisen helst bara ska vara 4-14dagar gammal. Det är då bebisen sover som djupast, inte riktigt har börjat sträcka ut sina leder och är sådär miniliten och underbar. Datumet vi bokar är preliminärt och kan justeras beroende när den lille behagar komma till världen och hur ni mår. Studion är varm, mysig och ombonad och ni föräldrar kan lugnt sitta och slappna av i soffan med lite fika medan jag tar hand om er bebis på bästa tänkbara vis. Fotograferingen tar ca 1,5-3timmar och är helt utan stress och krav, det finns gott om tid för att mata, byta blöja och gosa! Tillsammans väljer vi färger, rekvisita och eventuella kläder som passar er personliga stil.

 

Just nu söker jag nyföddmodeller!
För att utöka portfolion och testa ny rekvisita söker jag nu nyföddmodeller. Själva fotograferingen är då kostnadsfri och som tack för att ni lånar ut er bebis så får ni även 3 st högupplösta digitala bilder. Bilderna kommer att användas i marknadsföring både i tryckt media och på sociala medier, så ni måste känna er bekväma med detta!

När: Fotograferingar sker löpande
Var: I min studio i Forshaga som är varm, mysig och full av rekvisita.
Hur: Fotograferingen tar vanligtvis mellan 1-3 timmar beroende på hur lätt Liten har att sova.
Vem: Detta passar barn som är mellan 5-14 dagar gamla.

Bokning/intresseanmälan: Fyll i formuläret här nedan så hör jag av mig med mer info.
P.S. Är du gravid, intresserad och har BF oktober / november 2018? Hör gärna av dig INNAN din bebis har kommit så att vi kan preliminärboka en tid!

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Menu