Bröllopsfotografering

Oavsett om ni planerar ett stort bröllop med över hundra gäster, eller en liten enkel ceremoni som bara är er, så är ert bröllop unikt & speciellt.
Fyllt av magi, skönhet och otroligt mycket kärlek! Och det är min uppgift att fånga alla de känslor,
detaljer och händelser ni upplever, på det mest autentiska sätt – diskret, ärligt och med kärlek.

Mitt fokus ligger på att bevara & föreviga dagen och ögonblicken för er gemensamma framtid.
Minnen som väcker känslorna från bröllopet till liv igen när ni bläddrar i ert bröllopsalbum eller
slänger en blick på tavlan som fått hedersplatsen i hemmet.
Att anlita mig som er bröllopsfotograf gör att ni om och om igen, flera år senare, kan återuppleva alla fina minnen & känslor!

bröllopsfoto, bröllopsfotograf, bröllop, fotograf, Karlstad, värmland, sunne, Arvika, Torsby

När det kommer till att välja sin bröllopsfotograf är det många faktorer som spelar in, och för mig är det viktigt att det blir rätt. Rätt för er. En bröllopsdag, oavsett hur den ser ut, är så otroligt speciell då den alltid kommer vara en del av er. Så det viktigt att vi klickar, att ni känner att ni kan lita på mig och min erfarenhet. Därför vill jag gärna träffa er, helt opretentiöst över en fika innan vi bokar något. Vad planerar ni för er dag? Vad är viktigast för er? Hur kommer det sig att ni gör just de val ni gjort? Jag är SÅ nyfiken på att höra era planer!

Ni får även möjlighet att titta, känna & klämma på helt underbara album & bildboxar, se exempel på tackkort tidigare kunder beställt och alla tavlor som finns här på kontoret. Det är nämligen något som är viktig för mig… att ni har något fysiskt att se tillbaka på efter er bröllopsdag.
(Vilket är anledningen till att det alltid ingår en förstoring)

Min vision vad gäller bröllopsfotografering är att bilderna ska förmedla känslor, både era och era gästers. Att lite stanna tiden och kapsla in de där blickarna under vigseln, nervositeten innan ni sagt ”JA!”, de kärleksfulla gratulationerna, rörande talen, mormor som dansar på borden… men framförallt er genuina kärlek. Jag kommer aldrig regissera er till att stå i onaturliga poser, utan guidar er istället till att kunna vara naturliga och äkta. För det är där magin finns.

_________________________________________________________________

Följande ingår alltid när man bokar mig som bröllopsfotograf:
♥ Konsultationsmöte där vi går igenom alla detaljer inför er stora dag
♥ Fotografering i valt antal timmar
♥ Alla bilder högupplöst och för skärmvisning
♥ Personlig bildvisning

OUR DREAM, 28.000kr
För er som vill dokumentera ALLT och lite till är jag med från det ni börjar klä på er tills att klackarna slår i taket! Det ingår även en romantisk parfotografering innan bröllopet samt en fantastisk FineArt tavla i 50x70cm (värde 3.174kr)

A LOVING DAY, 20.000kr
8timmars fotografering så även här hinner vi med att dokumentera det mesta av er dag. Lite förberedelser, vigsel, två porträttsessioner (varav den ena i solnedgången), mingel, middag och kärleksförklaringar. Ett par månader innan bröllopet träffas vi för en romantisk parfotografering. Ni får en fineArt tavla i 40x50cm, värde 2.220kr.

A PERFECT MATCH, 15.000kr
5timmars fotografering och mitt mest populära paket där vi utgår från vad som är viktigt för er. Vigsel och porträttsession är självklart inräknat, men vad vill ni mer dokumentera? Förberedelserna eller kanske mingel och brudskål? I samband med konsultationsmötet gör vi en kortare parfotografering. FineArt tavla i storlek 30x40cm får ni som gåva, värde 1.584kr.

OUR LOVE, 10.000kr
3timmars fotografering som dokumenterar och bevarar det som signifierar er bröllopsdag – vigsel, kramkalas och porträtt.
Även här gör vi en kortare parfotografering i samband med konsultationsmötet om ni önskar. Som gåva får ni en 20x30cm FineArt tavla, värde 1.398kr

YOU & ME, 6.500kr
1,5timmes porträttsession för er som planerar för en intim bröllopsdag helt fokuserad på er kärlek.
Eller helt enkelt vill lägga pengar på annat, men ändå ha fina bilder! FineArt förstoring 20x30cm ingår, värde 600kr

Skicka en förfrågan och se om jag är ledig ert datum!

Menu