Hur går en fotografering till?

Att fotografera barn och deras familjer är så otroligt kul! Barn är ju som bekant alltid sig själva vilket gör varje fotografering både unik, spännande och ställer höga krav på mig som fotograf. Det är en härlig utmaning att inte bara vinna barnets & familjens förtroende, utan även lyckas fånga deras personligheter och den speciella atmosfären familjemedlemmarna emellan. Lycka är att ta fotografier som kapslar in familjernas barndomsminnen och låter dom leva med, i både vardag & framtid!

Tillsammans bokar vi in en passande dag & tid och har ni små barn försöker vi så gott det går att anpassa tiden utefter barnets normala mat- och sovtider. Fotograferingarna görs antingen i min studio eller utomhus, på en av oss gemensamt vald plats.

Under själva fotograferingen ligger fokus helt och hållet på att ha kul! Det ska vara spännande, roligt och avslappnande att fotograferas. Det enda ni behöver tänka på är att vara är själva och njuta av livet! Jag har stor erfarenhet av barn och har massor med lekar, tips och tricks för att ni ska ha en så kul timme tillsammans som möjligt. Jag brukar räkna med att fotograferingen tar ungefär 1timme och då hinner vi med att både ta lekfulla bilder på hela familjen och enskilda foton.

Efter fotograferingen går jag igenom alla bilder och väljer ut de absolut bästa fotografierna som ni sedan blir presenterade för under en bildvisning uppe i studion. Där kan ni i lugn och ro gå igenom alla foton och fundera över vilka ni vill ska finnas i ert hem. Kanske ett par förstoringar, en tavla eller varför inte ett album eller kalasinbjudningar? Jag hjälper gärna att hitta rätt för just er! För är det något jag inte vill, så är det att era foton ska försvinna i en mapp på en dator… Låt dom leva med er i vardagen och smycka ert hem!

När er beställning är lagd går jag igenom varje beställd bild och gör en grundlig redigering för att fotografiet ska bli så snyggt och optimerat för sitt ändamål som möjligt. En av anledningarna till att ni valt just mig, är säkert för att ni uppskattar det arbete jag lägger ner på era fotografier och produkter vilket betyder att jag endast jobbar med de bästa labben, tavelmakarna och albumleverantörerna. Detta för att säkra att era minnen håller så bra kvalité som möjligt och kan leva med er i generationer framöver!

              

Menu