Att följa sina drömmar

fotograf, fotograf Anna Granath, fotograf sunne, fotograf värmland,Det var många tankar & funderingar innan vi bestämde oss, skulle vi våga satsa eller skulle vi stanna kvar i tryggheten? Vilket skulle vi må bäst av, både enskilt och som familj? Svaret och beslutet kom ganska snabbt när vi väl vågade känna efter. Klart vi skulle våga följa våra drömmar!

Bara genom att flytta från Stockholm till Sunne har redan en hel del av dom slagit in – jag & mannen har köpt drömhuset, vi har närmare till naturen, storstadsstressen är ett minne blott… och framförallt har vi mer tid & energi att hänga med de två bästa i världen – döttrarna Selma & Elsa! Dessutom har vi nu stora delar av familjen ett stenkast bort vilket känns otroligt lyxigt. Och så har vi kunnat skaffa både hund och häst!

Att jobba heltid som fotograf och helhjärtat driva företaget har varit en av mina drömmar sedan jag startade upp 2010. Så det känns helt otroligt fantastiskt att nu stå här och göra just det! Jag ser helt galet mycket fram emot det här året, alla utmaningar, möten med nya människor, fotograferingar, personliga fotoprojekt och att ge mina kunder både en kul upplevelse och fina minnen!

Menu