Student i regn

På väg ut till Abborrtjärn var det en ganska fin sommarkväll och jag var glad över att vi skulle slippa boka om pga regn, men ungefär samtidigt som vi möttes upp Marcus och jag öppnade himlen sig… ett sådant där kraftigt, hårt sommarregn med kolsvart himmel. Vi bestämde oss för att ändå hålla tummarna och vänta ut det i tio minuter. Så när regnet så sakta började ge med sig sprang vi med paraplyn ut till platsen jag sett ut och vi fick plötsligt helt underbart mjukt ljus! Sådär så man som fotograf bara vill skrika rakt ut av glädje! Det regnade ju dock fortfarande en del men Marcus var grym på att snabbt ta undan paraplyt och avfyra avslappnade leenden så jag kunde ta våra önskade bilder och sedan snabbt under paraplyt igen. Måste sett helt galet ut, men kul hade vi! Och sjukt snygga bilder blev det! Precis när jag sagt att vi var klara öppnade himlen sig igen…

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu