Sommarbröllop när det är som bäst

Daniel & Marias bröllopsdag var helt underbar! Fylld av kärlek, intimitet, värme och såklart alla sina nära och kära. Vigseln i Botkyrka kyrka var så stämningsfull och vacker att det inte bara var  brudgummen som blev helt tagen av situationen, det rullade lyckotårar både på mig och många av gästerna.
Efter långt kramkalas och lyckönskningar i den strålande sommarsolen på kyrkbacken begav vi oss till Sturehof Slott för att ta porträttbilderna. Älskar att ta porträtt sådär direkt efter vigseln när känslorna är så enormt stora, man fortfarande har lite fjärilar i magen och är helt tagen av situationen! Det är liksom både gapskratt och allvar som kommer om vartannat. Det är en av de få stunderna på bröllopsdagen som ett brudpar är i princip helt själva, så det blir så otroligt intimt. Daniel & Maria var så härligt avslappnade och i nuet att de gjorde mitt jobb otroligt enkelt, det var liksom bara att hänga på och låta kameran stanna tiden i de där magiska ögonblicken
Precis som vigseln var middagen och festen fylld med sådant som betyder något för Maria & Daniel. Mexikanska flaggspel i taken, legogubbar i bröllopsskrud, roliga tal, uppmaningar att ta selfies och massa glada hejarop och skratt!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu