Nystart i Sunnes fotostudio

Dags att skaka liv i bloggen igen! Jösses vad tiden går! 2år sedan senaste inlägget då du fick läsa om Henning som var första barnet att fotograferas i min nya fotostudio… Det har verkligen gått i ett sedan dess! Så många härliga barn, sömniga bebisar, busiga familjer och goa företagare som har kommit förbi under de här åren!

Ni som följer mig på sociala medier vet att fotostudio precis varit stängd i 8 långa veckor då jag varit sjukskriven efter en fot-operation. Det är verkligen en omställning att gå från heltidsarbetande aktiv egenföretagare till att sitta still med en fot i högläge 😅 Men inget ont som inte fört något gott med sig! För kan man inte varia kreativ med kroppen går huvudet istället på högvarv -och jösses vad mycket spännande aktiviteter som kommer poppa upp för er i år! (En hint är utbildningar, öppet hus, fler happenings, nya produkter och fler sorters fotograferingar)

Först och främst har själva studion fått sig en uppdatering och är numera betydligt större, ljusare och mer lättjobbad än tidigare. Det har bland annat blivit två fotoplatser istället för en vilket ger bättre förutsättningar att fotografera gravida, större familjer och företagare. Det har även blivit en redan otroligt uppskattad liten myshörna för barnen där det blir helt fantastiska foton! Garderoben med lånekläder har även den utökats med så fina grejer!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu