Nyföddfotografering

”Hej Anna! Jag har en son som redan är född, han är idag 2veckor gammal… Jag vill så gärna göra en nyföddfotografering, men har helt glömt att boka. Finns det tider kvar innan han är för gammal?”

Det är inte helt ovanligt att jag får sms eller mail som detta – och nej, det är ALDRIG för sent att fotografera sitt barn! Anledningen till att jag helst vill att man bokar sin nyföddfotografering under graviditeten, är att då kan jag garantera att det finns tid i min kalender för fotografering – oavsett om bebis föds 2veckor för tidigt eller 2veckor efter BF. Och ju mindre bebis är, desto lättare och djupare sover hen vilket gör det lättare att fotografera i vissa poser. Dessutom fullkomligt älskar jag det där nyföddfjunet, hudvecken, att man kan posera bebis som hen låg i magen eller på riktigt får plats i föräldrarnas händer….

Det är dock ingen kris om man glömt boka, inte hunnit eller inte vågat boka sin nyföddfotografering! Har jag lediga tider så får bebisar förtur till dessa, och posera i diverse rekvisita, använda sig av tyger och andra props kan vi utan tvekan göra tills bebis är minst 4veckor. Lowe här hann bli 3veckor innan fotografering – men visst är han helt bedårande?

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu