Nyföddfotografering på Hammarö

Det är något alldeles speciellt att fotografera nyfödda. Deras pyttesmå händer och fötter, härliga små ljud, de visa små ögonen…
Och lika speciellt är det att samtidigt fotografera familjen, oavsett om det är en nybliven liten familj eller ett nytt syskon så händer det liksom något i familjedynamiken. En form av kaosig fridfullhet? Oavsett så är det en otroligt speciell tid!

Alfred hann bli 6v lagom till fotograferingen och var så ofantligt charmig! Trygg i mammas eller pappas famn gick vi igenom alla faser en liten kan tänkas ha. Hungrig, trött, pigg, ledsen, arg, glad, byte av blöja, jollrandes och så lite hungrig igen… är man liten hinner man med allt och lite till under en fotografering. För just på nyföddfotograferingar går jag inte efter tid, utan vi följer barnets rytm och försöker få med så mycket av allt som möjligt. Som mamma till två så vet jag att den här första tiden är så ofantligt speciell, och så galet kort, att det är så mycket värt att ha dom här fotona sedan när den där lille bebisen blir ett par år.
,

Imorgon ska jag återigen få träffa lille Alfred så ska bli kul att se hur mycket han växt på de här veckorna. Det är som en extra bonus i mitt jobb, att få följa de där små genom livet och se hur de växer! Det blir dock ingen fotografering denna gång, däremot en underbar leverans av förstoringar och en vacker träbox med digitala bilder. På tal om det så måste jag ju visa upp lite produkter så ni får se hur fantastiskt det blir sedan i verkligheten! För även om det är fina bilder här på datorn med så blir det en helt ny dimension att se dom stora, inramade och på väggen!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu