Ny och gammal kärlek

Ni vet den där känslan när man varit begravd i en massa arbete en tid och sedan ser slutet på tunneln och energin börjar komma tillbaka och kreativiteten blomstra igen? Där är jag nu och det är underbart! Äntligen känner jag energin spira, huvudet går på högvarv med hur jag ska göra med alla idéer som ploppar upp. Låg glad, hoppfull och tänkandes halva natten inatt med smått spring i benen för att jag bara ville att det skulle bli morgon så jag kunde få gå till jobbet och påbörja allt det här som legat och grott inom mig senaste tiden.

Ni som följer mig på Facebook och Instagram vet att jag fotograferar mycket skolor nu under hösten – otroligt kul & inspirerande att träffa alla dessa elever från världens alla hörn samtidigt som jag får se mig runt om i Värmland! (Kommer skriva ett inlägg lite längre fram om hur det är att jobba som skolfotograf, för det är verkligen något jag rekommenderar alla fotografer att prova.) Men det har faktiskt även gett mig mer än ”bara” inspiration. För utan att avslöja för mycket så har det fått mig att bli lite småkär i att använda blixtar, vilket jag aldrig någonsin trodde att jag skulle skriva. Jag, som älskar det naturliga ljuset över allt annat! Samtidigt har jag hittat tillbaka till en gammal kärlek inom foto… Så det kan vara så att företaget kommer utvecklas i en något annan riktning än den jag först planerat. Vi får se. Otroligt spännande är det i alla fall!

Det är ju det här jag älskar med att äntligen vara egen företagare på heltid. Nu kan jag faktiskt följa det som känns lite nytt och spännande istället för att bara köra på säkra kort. Jag har möjligheten att skapa precis det jag vill, ta jobben jag önskar och drömmer om, följa alla idéer, göra om och göra nytt.
Ett par idéer kommer även involvera er som följer mig så hoppas att ni vill vara med på tåget när det sedan sätts igång 🙂

Tänkte jag skulle ta och avrunda här och återgå till det där praktiska uppe på kontoret som jag bland annat låg så sömnlös för inatt.
Allt gott hörrni!
Skolfoto, Värmland, Torsby, studiofoto, anna Granath, fotografen i Forshaga, fotograf, Forshaga, Karlstad, blixtar, bowens, aula, exaktafoto, (Bild från när jag var och fotograferade på Frykenskolan i Torsby)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu