Kickoff

Nu är det bara två veckor kvar till mannen tar över föräldraledigheten och jag börjar jobba. För första gången ska jag stå helt och hållet på egna ben och bara försörja mig på fotografering, utan en anställning i ryggen. Känns så otroligt rätt! Jag är SÅ glad att jag & mannen vågade ta steget att lämna Stockholm och den trygghet vi byggt upp där, för att vara närmare delar av familjen och leva ut våra drömmar.

Självklart var det även en smula nervöst… eller rättare sagt, helt galet nervöst! Har jag fortfarande företagandet i mig efter 16månaders föräldraledighet? Är jag galen som kastar mig ut trots att jag inte hunnit bygga upp en stabil kundkrets här i Värmland ännu?
Yes, du läste rätt. Jag var nervös.

fotograf kollo, kolleger, kickoff, rädslor, fotograf anna Granath, vejbystrand

Jag är nyss hemkommen från ett fotograf-kollo nere i Skåne. 24 fotografer som under två dagar bor tillsammans och delar med sig av sina kunskaper inom såväl fotografering som företagande. Hade inga förväntningar innan, men det blev bästa tänkbara uppladdning och kickoff för mig!

Jag har lärt känna så många fina människor, som lika genuint som jag, vågat öppna upp sig och inte bara ge kunskap, utan även en del av sig själva. Jag har insett hur mycket kunskap & erfarenheter jag faktiskt samlat på mig sedan jag först började fotografera professionellt, jag har lärt mig ytterligare och jag känner mig trygg i att jag har de bästa kollegerna, några nästgårds och andra runt om i Sverige. Visst är det fantastiskt att man kan ha sina ”konkurrenter” som kolleger och vänner?!

Nervositeten är som bortblåst och jag är ännu mer taggad att komma igång!
Att ge mig ut i drömmen och göra det jag är bäst på ♥
fotograf anna Granath, porträtt, havet, Foto: Annelie Johnsson 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu