Ett första inlägg!

Snart är det dags att gå ut med att SubClip Photography bytt både namn och stad. Känns vemodigt, läskigt, skitkul och spännande – allt på samma gång! Men mest bara otroligt jäkla bra! Nu är vi ett igen, jag, fotograferingen och företagandet. Hjärtat finns med i alla delar och allt är sådär personligt och familjärt som jag vill ha det. Ser galet fram emot allt som det här nya för med sig!

Hemsidan är även den ny och ekar fortfarande lite tom på sina ställen, men det finns en plan och med tiden kommer den säkert bli helt överfull istället 🙂 Nu ikväll har jag slitit mitt hår med att färdigställa mina portfolio-sidor. Jag har ju fotograferat bröllop & familjer sedan 2010 och alla kunder rör mitt hjärta på ett eller annat sätt, vilket gör många bilder speciella för mig personligen. Och då välja bort någon av dom för att den inte representerar det jag vill fokusera på framöver eller framhäver min bildstil… det är galet svårt! Men peppar mig själv med att det ju alltid går att lägga till och ändra om. Till nästa gång ska jag nog hyra in någon som får göra urvalet åt mig! portfolio, lightroom galleri, överblick, fotograf anna granath,

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu