TACK alla sommarens kunder

Vilken sommar!! Och nu pratar jag såklart inte om det fina vädret, utan om alla de fantastiska familjer och underbara barn jag fått träffa under sommaren! Stort tack för förtroendet att föreviga den här tiden i livet för er!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gravidfotografering i solnedgången

Det är något visst med att vara gravid! Antingen älskar man det, eller så är det mest bara jobbigt… Och i den här sommaren som varit så otroligt varm är alla ni som varit/är gravida mina superhjältar!! Ewelina fick det dock att se otroligt lätt ut när vi träffades en härlig sommarkväll vid Abborrtjärn här i Forshaga. Med ett stort leende och gravidglow utan dess like poserade hon och Daniel som om de aldrig gjort annat bland alla fina lila lupiner. Vilken värme, kärlek och harmoni de här två utstrålar! Ni kommer klara föräldraskapet som en dans! Ett stort grattis till er fina lilla Liara!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Vilken sommar!

Sitter på ett hotellrum i Stockholm och förbereder inför morgondagens bröllop ute på Lidingö.  Perfekt att komma iväg ett par dagar och kickstarta höstsäsongen! Dagen har spenderats med en kollega på Fotografiska, vilket gav otroligt mycket inspiration och även en del idéer på ett personligt projekt jag funderat på. Och kvällen har ägnats åt att reflektera över vilken helt underbar sommar det blev, vad jag vill ta med mig och vad jag vill förbättra… Älskar sådana här stunder då hjärta & tankar får vara fria och kreativiteten & energin kommer flödande!

Från slutet på maj och fram till jag gick på semester här i slutet på juli har det varit helt fullbokat. Vissa veckor har jag dessutom klämt in lite extra! Känns så otroligt kul att allt mitt arbete senaste året med företagsutveckling, marknadsföring mm gett ett så bra utfall. Det ger mig en härlig boost i framtidsplanerna! Så TACK alla ni som gett mig förtroendet att föreviga den här tiden i livet för er!
För vilka heeelt underbara barn (och föräldrar!) jag träffat i sommarvärmen!
Alla unika, speciella och fantastiska på sina egna sätt. Jag har verkligen ett drömjobb!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Charmören från Nya Zeeland

Emma och hennes son Gustav skulle bara vara i Karlstad ett par veckor till när Emma hörde av sig om en fotografering, sedan skulle de flyga hem till Nya Zeeland igen. Så vi var otroligt glada att det gick att klämma in både en fotografering och bildvisning innan det var dags att åka! Och vilket charmtroll lilla Gustav är! De där stora bruna ögonen är ju bara så bedårande!

barnfotografering, barnfotograf, studio, fotograf Värmland, fotograf Karlstad, fotograf Forshaga, barnfotografering Karlstad, familjefotograf Karlstad, Värmland, anna Granath

barnfotografering, barnfotograf, studio, fotograf Värmland, fotograf Karlstad, fotograf Forshaga, barnfotografering Karlstad, familjefotograf Karlstad, Värmland, ros, anna Granath

barnfotografering, barnfotograf, studio, fotograf Värmland, fotograf Karlstad, fotograf Forshaga, barnfotografering Karlstad, familjefotograf Karlstad, Värmland, gubbhatt, keps, charmör, anna Granathbarnfotografering, barnfotograf, studio, fotograf Värmland, fotograf Karlstad, fotograf Forshaga, barnfotografering Karlstad, familjefotograf Karlstad, Värmland, anna Granath

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Liam 4månader

När jag blev gravid med andra barnet gick jag med i en föräldragrupp på Facebook. Man är ju så full av nervositet och frågor och det är otroligt skönt att ha några att bolla med och reflektera över allt som händer i kroppen! Nu har det gått snart 3år sedan gruppen startades och vi är fortfarande strax över 100st mammor som följer varandra, peppar, bollar, lyssnar och kommer med råd – helt underbart!! Alla föräldrar borde verkligen ha en sådan supportgrupp!

De flesta i gruppen är fortfarande bara ”internet-vänner”, men en del av oss har träffats ute i livet och det är lika häftigt varje gång. Man känner ju varandra så otroligt bra efter alla de här åren tillsammans, samtidigt har man aldrig setts… Elin är en av dessa mammor så när hon nu fick sitt andra barn tog vi tillfället i akt för en fika och föreviga hennes minsta son Liam, som kommit till efter våra 2016-barn. Ett riktigt charmtroll!!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Julkortsfotografering

Skicka personliga julkort i år!

I samband med invigningen av studion julmyser vi ordentligt med pepparkakor, julmusik och julkortsfotografering!

När?  Torsdag 23nov & fredag 24nov
Tider finns varje halvtimme från 9.30-14.30
Var?  Studion ligger på Björkstigen 12, centralt i Forshaga
Hur?  Jag fotograferar ditt/dina barn under 10minuter.
Ni väljer på plats vilken bild och design ni vill ha, efter ca 2 veckor finns julkorten att hämta här i studion

Fler julkort går givetvis att beställa om så önskas. 15st julkort 500kr, 20st julkort 615kr
För bokning: Ring mig på 0736-739 703 / eller maila info@annagranath.se

VARMT VÄLKOMMEN!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Ny och gammal kärlek

Ni vet den där känslan när man varit begravd i en massa arbete en tid och sedan ser slutet på tunneln och energin börjar komma tillbaka och kreativiteten blomstra igen? Där är jag nu och det är underbart! Äntligen känner jag energin spira, huvudet går på högvarv med hur jag ska göra med alla idéer som ploppar upp. Låg glad, hoppfull och tänkandes halva natten inatt med smått spring i benen för att jag bara ville att det skulle bli morgon så jag kunde få gå till jobbet och påbörja allt det här som legat och grott inom mig senaste tiden.

Ni som följer mig på Facebook och Instagram vet att jag fotograferar mycket skolor nu under hösten – otroligt kul & inspirerande att träffa alla dessa elever från världens alla hörn samtidigt som jag får se mig runt om i Värmland! (Kommer skriva ett inlägg lite längre fram om hur det är att jobba som skolfotograf, för det är verkligen något jag rekommenderar alla fotografer att prova.) Men det har faktiskt även gett mig mer än ”bara” inspiration. För utan att avslöja för mycket så har det fått mig att bli lite småkär i att använda blixtar, vilket jag aldrig någonsin trodde att jag skulle skriva. Jag, som älskar det naturliga ljuset över allt annat! Samtidigt har jag hittat tillbaka till en gammal kärlek inom foto… Så det kan vara så att företaget kommer utvecklas i en något annan riktning än den jag först planerat. Vi får se. Otroligt spännande är det i alla fall!

Det är ju det här jag älskar med att äntligen vara egen företagare på heltid. Nu kan jag faktiskt följa det som känns lite nytt och spännande istället för att bara köra på säkra kort. Jag har möjligheten att skapa precis det jag vill, ta jobben jag önskar och drömmer om, följa alla idéer, göra om och göra nytt.
Ett par idéer kommer även involvera er som följer mig så hoppas att ni vill vara med på tåget när det sedan sätts igång 🙂

Tänkte jag skulle ta och avrunda här och återgå till det där praktiska uppe på kontoret som jag bland annat låg så sömnlös för inatt.
Allt gott hörrni!
Skolfoto, Värmland, Torsby, studiofoto, anna Granath, fotografen i Forshaga, fotograf, Forshaga, Karlstad, blixtar, bowens, aula, exaktafoto, (Bild från när jag var och fotograferade på Frykenskolan i Torsby)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu