Hej!

Vad kul att du besökt Barnmässan i Karlstad och dessutom blivit en av de som fått med dig en goodiebag!  Som du ser har du fått en timmes fotografering med mig! Yay! Ser SÅ fram emot att träffa dig och din familj!

Fotografering sker på vardagar och ni kan välja på att bli fotograferade i min studio, eller utomhus på något av mina favoritställen här i Forshaga. Bilderna leker vi fram och allt sker på ett avslappnat och tryggt sätt så att slutprodukten speglar era personligheter och unika sätt att vara.

Presentkortet ger er 1timmes fotografering, samt en bildvisning där ni får se era bilder. Inga foton eller produkter ingår. Under bildvisningen hjälper jag er med såväl urval av de absoluta favoritbilderna, som produkter som passar både ert hem, plånbok och hjärta. Resultatet är underbara tavlor, album eller förstoringar som lever med er i vardagen och bevarar just den här tiden i livet. Det finns inget köptvång eller minsta beställning.
Presentkortet gäller fram till 1september 2018. Observera att ni måste ta mer er presentkortet till fotograferingen!

Du kan boka din fotografering på 3 sätt:
– Antingen fyller du i formuläret här nedan så tar jag kontakt med dig. Skriv att det gäller en goodiebag-fotografering 🙂
– Du mailar info@annagranath.se
– Ringer mig på telefonnr 0736–739 703

Bokningsförfrågan

Menu