Barn & Familjefotografering

Du, din familj och dina barn är helt fantastiska och unika! Ni har ett eget sätt att kommunicera,  att visa er kärlek och har ett otroligt starkt band mellan er.
Varje dag händer det något som är värt att minnas! Mitt fokus under barn & familjefotograferingar är därför att inte bara fånga stunden och ta en bra bild – utan att även få med varje barns eller familjemedlems personlighet, känslan och lekfullheten. Fotograferingarna är positiva, avslappnade och fulla med bus!
Resultatet är fotografier som verkligen blir en investering för livet. Fotografier som visar på det fantastiska & unika, det personliga.
Och blir små fragment & konstverk som får leva med er i många generationer framöver.

När ni bokar er fotograferingstid hos mig betalar ni en fotoavgift för själva fotograferingen inklusive en bildvisning. I denna avgift ingår inte några produkter eller bilder utan dessa beställer ni separat på er bildvisning som sker 1-2 veckor efter fotograferingen.

Detta betyder att ni endast betalar för de bilder ni faktiskt vill ha och verkligen tycker om. Bilder ni vill bära med er som minne i framtiden! Då era bilder är värda mer än att ligga på ett usb-minne i en byrålåda hjälper jag er med urval och produkter som passar både er plånbok, hem och hjärta. Resultatet är underbara tavlor, album eller printar som är redo att leva med er direkt vid leverans.

PRISER!
❤ Studiofotografering 1tim, inkl lån av rekvisita     900kr
❤ Utomhusfotografering i vinterfrosten/snön, 1tim     900kr

(Helgtillägg 500kr)

Bokningsförfrågan

Menu