Familj & Barnfotografering

Under första året händer det så otroligt mycket, hela tiden, men bäst och lättast är det att fotografera när bebis kan sitta stadigt själv i 6-8månaders åldern.
Eller så är 1årsdagen en milstolpe man vill fira (kanske med en ”smash-the-cake-fotografering”?
Även 2-4års åldern är helt underbar och mysig tid att fotografera då ditt barn börjat prata och fått ännu mer personlighet.
Så har vi 5åringarna som är helt underbara med sin spontanitet och fantasi!

Mitt fokus under en barn & familjefotografering är alltid barnen – de ska känna sig trygga, sedda och ha genuint roligt! Därför är mina fotograferingar fulla med bus och knasiga påhitt, varvat med lugna funderingar och tillit. Det finns inget så underbart som att se sina älskade med glittrande ögon och stort leende! Och skulle vi trots bra planering inse att något barn har en dålig dag – ja då bokar vi helt enkelt om. Det är viktigt för mig att ni känner er trygga från att ni skickar mig en förfrågan, till att ni hänger era fotografier på väggen!

.

 .

SÅ HÄR GÅR EN FOTOGRAFERING TILL
-Bokning
Ring, maila eller fyll i formuläret här nedanför och så hittar vi en tid som både passar mina öppetider, och är så optimal som möjligt för barnen
-Förberedelser
Via mail eller telefon hörs vi för att planera er fotografering så den blir en så bra upplevelse som möjligt. Ni får även lite tips och råd att tänka på och vi bestämmer om ni vill fotograferas utomhus på något av mina smultronställen, eller om ni hellre vill vara i studion.
-Fotografering
Fotograferingen tar ca 1timme där jag har full koll på både barn och vuxna. Det enda ni behöver göra är att vara i stunden och njuta av en kul stund med era barn.
-Bildvisning
1-2veckor senare får ni komma till studion och se era bilder, oftast 30-35st. Där hjälper jag er vaska fram de fotografier som kniper till lite extra i hjärtat och vad ni sedan vill göra med dom. Kanske är det ett par tavlor, ett album, fin linnebox eller en gåva? Självklart säljer jag även digitala bildfiler, men det är inte på ett USB i byrålådan som era fotografier ger mest glädje…
-Produktion
Er beställning produceras, framkallas och monteras av mig personligen för att säkerställa samma höga kvalité som det är på övrigt hantverk från mina leverantörer.
-Leverans
Ni hämtar er beställning och låter fotografierna leva med i er i generationer framöver!

FOTOAVGIFT: 900kr
INGÅR:
-Planering av er fotografering
-Fotografering ca 1timme, utomhus eller i studio
-Eventuellt lån av rekvisita och kläder
-Personligt bildvisningsmöte i studion

Förstoringar, tavlor, album eller digitala bildfiler tillkommer. Se prislista för våra produkter HÄR

Bokningsförfrågan

Menu