Att välja bröllopsfotograf

 


När det kommer till att välja sin bröllopsfotograf är det många faktorer som spelar in, och för mig är det viktigt att det blir rätt. Rätt för er. En bröllopsdag, oavsett hur den ser ut, är så otroligt speciell då den alltid kommer vara en del av er. Det är en dag med ofantligt mycket känslor, en dag då ER KÄRLEK ska firas och hyllas!

Så det viktigt att vi klickar, att ni känner att ni kan lita på mig och min erfarenhet. Därför vill jag gärna träffa er, helt opretentiöst över en fika innan vi bokar något. Vad planerar ni för er dag? Vad är viktigast för er? Hur kommer det sig att ni gör just de val ni gjort? Jag är SÅ nyfiken på att höra era visioner!

Ni får även möjlighet att titta, känna & klämma på helt underbara album & bildboxar, se exempel på tackkort tidigare kunder beställt och alla tavlor som finns här på kontoret. Det är nämligen något som är viktig för mig… att ni har något fysiskt att se tillbaka på efter er bröllopsdag. (Vilket är anledningen till att det alltid ingår en förstoring 😉 )

Min vision vad gäller bröllopsfotografering är att bilderna ska förmedla känslor, både era och era gästers. Att lite stanna tiden och kapsla in de där blickarna under vigseln, nervositeten innan ni sagt ”JA!”, de kärleksfulla gratulationerna, rörande talen, mormor som dansar på borden… men framförallt er genuina kärlek. Jag kommer aldrig regissera er till att stå i onaturliga poser, utan guidar er istället till att kunna vara naturliga och äkta. För det är där magin finns.

 

Menu